V Lenartu se je prepevalo

Vljudno vas vabimo na koncert vrtčevskega OPZ Kamenčki, ki bo v petek, 10. maja 2013, ob 17. uri v Domu kulture Lenart,« je bilo zapisano na vabilu …

No, pa je le napočil ta dan in prišlo nas je res veliko in imeli smo kaj videti in slišati.

zborcek2

Kamenčki z zborovodkinjo Heleno Klobasa so več kot odlično opravili svoje delo. Ubrano so zapeli Zdravljico, Pozdravno pesmico, Preljubi Šent Lenart in še katero ter zaključili z že ponarodelo Slakovo pesmijo Čebelice, kateri smo pritegnili tudi obiskovalci v dvorani.

Gledalci in poslušalci smo bili navdušeni: veliko smo ploskali, fotografirali. Mislim, da nismo uživali samo mi, ampak tudi otroci.

Kot nekdanja vzgojiteljica vem, koliko znanja, potrpežljivosti in spodbud je bilo vloženo v ta koncert.Vem, da veliko pomenijo zadovoljni starši, še veliko več pa pomenijo srečni in zadovoljni obrazi otrok, in to se je tokrat videlo.

Hvala Helena in Kamenčki, bili ste odlični. Balerine in baletniki vrtca Lenart pod vodstvom Tjaše Stergulec, odlično ste odplesali. Čestitam! Lenart naše mesto: video posnetek o razmišljanjih in vtisih otrok – otroci, zelo veliko veste o  Lenartu. Bravo! Glasbeniki družine

Hvala vsem, ki  ste bili vključeni v pripravo in izvedbo prireditve. Tudi vi ste prispevali pomemben delček k temu, da je prireditev odlično uspela. Več o njej, si lahko ogledate na spletni strani vrtca Lenart: www.vrteclenart.si.

Majda Zorjan

,